14 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović donio ukaze o opozivu ambasadora: Neka javnost sudi, ja mislim da je posrijedi revanšizam

Autor: Antena M

  • viber

GRAĐANSKI

Nijeste pravilno postupili, g-dine Đukanoviću! Ovo obrazloženje koliko gođ bilo spretno i demokratski "poučno" sročeno, ne ide u prilog interesima države, nako jedino srbo-četničko-klero-fašističkoj zbojni na vlasti u CG. Pitam Vas - da je obrnuta situacija, mislite li da bi predśednik srbo-četnik potpisa' ukaz za smjenu srbo-četničkih ambasadora/ki?

bixevremenazawarh

@GRAĐANSKI neka sve ide svojim tokom, realnost je ta da što je tražio narod to je i dobio, tako da ako želi nešto drugo ne može dobiti samo komentarisanjem. Šta je trebalo da uradi? Biće vremena za borbu, a tu borbu(terensku je lako počet) i napravit masakr za 24h ili manje, a posle?Polako.

GRAĐANSKI

Ne bi - ni pod razno ne bi, no bi se dripački inatio i primitivno kočoperio, što je sastavni dio tamo-njihovoga mentalnoga sklopa - odbijajući da potpiše ukaz! P.S. Malo ste Vi i DPS popuštali, ugađali, povlađivali toj zbojni i svojim činjenjem i/ili nečinjenjem davali im snagu, tj. debelo im pomogli da ojačaju i da bivšu vlast i oburdaju, no im i sad a poslije svega "demokratski" dajete volje i moći da unište CRNOGORSTVO - što im je glavni cilj!

Bosanski Brod

@GRAĐANSKI A ja mislio da ce im Đuka obrusiti, a ono bla... bla... bla... E moj Đuka, da ne kazem dalje. Pravi heroji su ovi ambasadori i ambasadore, nadam se daljem nj. politikom angažmanu. Đuka ih proda jeftino!

Kastig

Za šaku vlasti i sitne partijske interese - sve može! Onima koji obraza imaju i dalje će profesionalni uzori biti Vlahović i Kuliš. Stidi se danas Crna Goro!

cgcgxg

e moj milo, KO će da sudi?? ovi kojima će da podijele 50.000 pasoša????!!!!

sasa

sve ambasadore povucite ama bas sve potrebni su ovamo da sacuvamo crnu goru jer dogoni se necemo zvati tako

montenegrina

Ucestvujem u zalosti!!Crna Gora se razbija u parsmparcad!Da li je moglo drugacije?Ustavna nadleznost Predsjednika drzave je pogazena jos slsnjem note prije Vaseg ukaza!Zasto ste presli preko toga,bez oglasavanja Ustavnog suda?Pristali ste na to da se silom resavaju stvari! Smatram da ste mogli i drugacije.Zao mi je sto ste dozvolili ovoliki sunovrat vladavine prava!

Tajfun

Gospodine Predsjednice,veoma sam razocaran sto ste opozvali pomenute ambasadore ako ste imali zakonsko uporiste (Ustav) da to ne uradite.Vidite li da je nova vlast za kratak period urusila sve ono sto cini CG drzavom,a sa opzivom ovoliko Ambadadora i medjunarodni ugled.Ovo je Vasa velika greska?

RADOSAV

BRAVO PRESEDNICE TAKO I TREBA VOLJA NARODA SE MORA POSTOVATI ! ZIVJELA CRNA GORA NJEGOSEVA.

Mikula

@RADOSAV velis "zivjela crna gora od prije 200 godina", a da te pitam - sto ce nam danas takva crna gora?!

VUKOMITA

KAPITULIRASTE PRESJEDNICE BEZ OPALJENOG METKA...OVAKVIM POTEZIMA STE I DOVELI OVAJ POLUSVIJET NA VLAST

štrbina

@VUKOMITA a milijardu očuva za njegove unuke praunuka.Drugim riječima sve je opelješano što su naši stari kroz prošlost ginući i gladujući stvarali za svoj porod-naš crnogorski narod.

Labud Dabanović

Oni koji su 15g prestavljali crnogorski narod/građanstvo i državu s Đukanovićem treba da priznaju da su koristili položaje,za lične interese ili nemarom,pa doveli u pitanje crnogorski narod i državu.Oni su negatore države i nas-ugurali u Skupštinu.Dali CPC i ogradili im hram-sram za Crnogorce i CG

nenad kotor

vise puta sam napisao da je najveci problem u CG DPS! Bili su 30 god na vlast huskali nas nekim pricama o nacionalizmu, ataku SPC i Srbije, sad se ispostavilo da su oni najveci problem bili jer su gledali licne ne drzavne intefese! Ovo je potez koji je unazadio CG i njene institucije i iste ostavljene na milist i nemilost negatorima svega crnogorskog!