16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Ne postoji strah od neposlušnosti i ekstremizma

Autor: Antena M

  • viber

Poenam_Dei

Sikter zavodniče u pokušaju.

Onogošt

Kad ovaj ekspert kaže da nepostoji strah od neposlušnosti svaki zdravorazuman građanin zna da je to obično naklapanje. Poznato je da su Crnogorci poslušni pogotovo prema onima koji imaju autoritet kao ovaj...

marko

Ti si totalno u nekom svom tripu, i ponavljas ko pokvarena ploca neku marksisticku pricu. A ne vidis pred nosom sta ti je..

Mirko

Odgovorno tvrdim da od vremena. Mahmut paše Bušatlije nije bilo većeg neprijatelja Crne Gore i Crnogoraca od Dritana Abazovića.

dv

@Mirko Veći je neprijatelj njegov tutor,mentor i veleizdajnik žarko rakčević,pa rolovani bečić...pa roker iz ulcinja...pa vesti i njihov trojac...ima ih podosta...a sve ih spaja i krasi patološka mržnja prema predsjedniku CG i izdaja CG države i nacije.

Leone

Drugim rijecima, svako ko ne podzava mene je kriminalac. Dokle vise ovakva ostrascenost i sibicarenje od ovoga covjeka?

Kuzman franc

Ti dritane ne vidis ili su ti postavili da tako ocjenjujes bezbjednost da bi sutra bacili svu krivicu na tebe upamet se nedaj da je mrznja prema jednom covjeku veca nego prema drzavi i njenim gradanima

Mirko

Pitanje za Vukšićeve žbirove i sitne špijune koje prate komentare- plaća li vam se prekovremeni rad špijanja i uhođenja ?

Naroz

Odgovori li ovaj u koje svrhe koristi kriptovani telefon, od kada ga posjeduje, i kako je došao u posjed istog? To bi bilo zanimljivo čuti…, a tek provjeriti.

Legenda

E bagro izdajnička.Morino.Vukšić je branio kriminalce i još koga već.Tii da nekom nešto garantuješ.Pih izdajnički izrode

Dado

Abazovicu uskoro ces biti u istoj poziciji maloga misa.. za tebe ce jedino vazit.. SJEDI DOLJE BITANGO JEDNA !! Ovoga puta sa mnogo vise razloga.. !