20 °

max 27 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 14°

Ponedjeljak

27.05.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Bar: Begzić se predao policiji nakon pregovora

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

oprezzz

Možda je sve u pravu, mada je i veoma sumnjiv. Ko mu je dao pare za sve ove alate, u pitanju su hiljade eura a potrošio ih je na nešto đe može poginut. Veoma sumnjivo događanje.

otac Artemije

Ako ovaj Rakonjac blagosloveni ne iskoci iz helikoptera, nema razrešenja ove krize. Nadam se da ce se sve dobro zavrsiti, jer evo namjestila se prilika Dritanu da poentira.

Nikola

Ihaaa, kakva predstava za glupi narod. Stize Supermen da rijesi krizu... hahahaha

Katunjanin

Konacno smo dosli do one Konatarove izjave :" Rizikujmo , pokusajmo , pa i ako ne uspijemo i ovo ce biti uspjeh jer smo pokusali. " Samo relaksirano , osvjezilo je !!!

Roorke

Vidjece se na kraju kakva je pozadina dogadjaja,mnogo je ovakvih,nezadovoljnih ljudi,zivotom,statusom,opstim stanjem u drzavi,nedostatkom pruzenih sansi itd..

Jatotako

Ovo je čista namještaljka ove jado vlade.

Mladen

Mučno je sve ovo. Ali da li ovaj mladić išta izmišlja. On traži da se konačno kaže: Dosta više magarčenja i izrugivanja sa ljudima koji hoće da žive od svoga rada. Treba li zelenaške firme(u prevodu banke) da podržavamo?! Jesmo li izgubili razum? Pa sve će nas na kazane,pošto nam te iste banke uzmu.

mudarbiti

A Dritan pobjegao u Vatikan. Previše si umislio da je njemu bitno, i da će ti doći na noge on je najviše opsjednut samim sobom. A ti vidi što ćeš. Digao si prašinu i ako je sve tačno što kažeš daboggda ti se sve ispunilo. Ali ako nisi muški odgovaraj. Svako dobro.

Sekičanin

Krivokapić je pjan,a za ovu dvojicu,niko ne zna đe su.Bezgiću no ti lijepo doma,pa neki drugi dan dođi.

komedija

Očekivano predstava. Hahaha e šta je ovo.

Nikola

Ahahahaha... bas kako i napisah oko podne. Pa Pinoce nas stvarno drzi za debile. Supermen iz Ulcinja rjesava teroristicku prijetnju ahahahaha... pa je li ovo realno da nam ovakvu predstavu potura mali Dritko

Marko

Ma ovo je igranka Abazovica i njegove kompanije u politicke svrhe .Edin je bio clan Ure (mozda se u medjuvremenu izlclanio). Da se krunise prvi pendrek Crne Gore .