18 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Medojević: Spajić sada pominje bankrot, zamislite kakav obraz treba da imate

Izvor: gradski.me

Autor: Antena M

  • viber

Bajo

Pa kakav obraz treba da imas TI , kad si uvjek u Parlamentu dizao ruku za to sto kritikujes. imas li ti grama obraza. zasto nijesi sa opozicijom odmah poslije pada Dritanove Vlada glasao za raspustanje Skupstine i nove izbore ? Ne , uvjek ti je izmedju intereya Crne Gore i interesa Crkve Srbije ruka podignuta za ovo drugo.

nenad_mne

@Bajo , kaže, oni su pomirili Srbe i Crnogorce? Lijepo bi bilo da nam to objasni!

Bajo

Prema tome , ti si zadnja osoba na svijetu koja sam smije da zucne. I sjutra ako bude trebao tvoj glas , da PES sa ostalim cetnickim partijama formira Vladu , ti ceš dici ruku za to .

nenad_mne

@Bajo , nije mu lako, mora smisliti novu priču, pošto će biti sa najmanje glasova, a sami, kao PZP , ne smiju ni pomisliti da izađu!

Pavle

Najveca greska DF je glasanje za Milatovica. Sjekli su granu na kojoj su bili. Ali, cesto mrznja prevazidje racionalnost.

nenad_mne

Na koju li bandu ovaj ide? Zalaže se da DF samostalno izađe na izbore? Da li bi bilo poštenije da PZP izađe samostalno? Možda bi prošao cenzus kada bi se udružio sa URA-om? Koji cirkus, vječita opozicija, a ne analiziraju kako prođoše na izborima, đe tri loša ubiše Miloša? Pa i tu su bili mali...

Neko

Ne blebeci vise. Vi ste ti koji ste sa srpstvom razorili Crnu Goru. Istina je da za vrijeme Djukanovica mnogi Crnogorci nisu dobili ama bas nista, a mnogi, skriveni, Srbi jesu. Predstoji da vidimo sto ce se dogoditi. Ja, licno, vam nista ne vjerujem.

ivica

Jadni Medo pojede se od ljubomore.Dosli mladi sa njegovom idejom i uzese svu vlast u CG.Od presjednika pa ce imati i premijera.Ludi Medo ode sa Svetosavcima i proda crnogorce koji su glasali za njega u dosta navrata.Mogaj da dodje i do presjednika i premjera da ga ne prevarise Vojvoda Mandic i Pipun

Tajfun

Medojevicu,pristao si da budes podrzavaoc Velikosrpske politike,koja od 30 avgusta 2020god,polako ali sigurno poklapa Crnu Goru.Svi ste iz tridesetoavgustovske vecine glasali za poulusticki program Evropa sad a sada isti kritikujete,licemjerno nema sta.Vratice se CG na pravi kolosijek,ali ces sa svo