17 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: U pismu Kvona navedeno da je kripto zajednica plaćala određenim političkim subjektima

Autor: Antena M

  • viber

Ivangrad

Abazovic, alijas Bob Rok iz "Alan Forda", se bas uzivio u ulogu vaznog politicara. Sto nije sazvao sjednicu ovog Vijeca nakon njegovog susreta sa Duskom Knezevicem?

Anita

@Ivangrad Htio je još 21 milion pa da ga uvede bez problema u CG, kao da svjedoči protiv Mila..... Sve ima svoju cijenu. Ali je sigurno upozoren da će odmah biti uhapšen kad sleti u CG, pa su odustali.

Marko

Abazoviću, shvati više da ti je došao kraj. A nadam se da ćemo i mi malo odmoriti od tebe. A što nije zasijedao ANB kada smo čitali tvoju prepisku s kriminalnim kartelima. I naravno 21 milion. Makni namse više s vrata.

Zdravko

Na sjednicu dolazi Novović, slijedi hapšenje Spajića i PES gubi izbore. Onda stupaju na scenu svi ostali. U znak zahvalnosti biraju Abaza za premijera. I tako ovaj nemoralni, preračunljivi lik, ostaje na sceni CG.

Ajme

@Zdravko Ne, mislim da sam ih ja bolje prokužio. Sad će se narod iznervirati i za inat glasati Spajića kojeg hapse poslije izbora, a Milatovićeva (primijeti da mudro ćuti) struja ide u koaliciju s osvježivačima, Dritan ostaje premijer, a ona normalna CG opet na umoru.

MARA

ZNA LI SE IME ZAJEDNICE KOJA JE FINANSIRALA URU?VIDLJIVO JE DA I DALJE TO RADI.NO,MI NIJESMO ZNALI KAKVO BLAGO UZGAJAMO,DOK VI NE ISPLIVASTE.

Boka

Oće li ko pogledat Sky aplikaciju pa da se vidi ko se sve obraćao bratu Abazu? Poslije ovoga ako PES napravi vlast sa DF-om, URA-om i Demokratama neka zaborave na postojanje.

XXL

Nevjerovatno sta rade i sa cim se sve bave potroseni i nesposobni politicari i dzabalebarosi tipa brata abaza, pipuna i medojevica da bi napakovali i ocrnili politicku konkurenciju protiv koje nemaju sanse Spremni su i na sukobe i rat samo da ostanu u sedlu i nastave da zive lijepo na grbaci naroda

Sve vi cvjetalo

Kako su procitali sto pise u lap-topu, kad je na crkveno-korejskom?!