20 °

max 27 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 14°

Ponedjeljak

27.05.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Dogovorena vlast u Herceg Novom, Antena M otkriva podjelu funkcija!

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

danilo

Ljudi moji, je l ovo moguće?!!! Sačekao bi ja još koji dan da ovo prenoći ali eto da vjerujemo da se i nesrećna opozicija može nešto ljudski dogovorit'.

Rubik

Svaka cast, jos da ste bez DF-a to bi bio pun pogodak

goranK

Ajmo ajmo jedan po jedan grad, sljedeca je Podgorica i onda adio, orevuar, aufiderzen DPS.

danilo

@rubiče Slažem se, dosmrđeli su. No aj da vidimo šta mogu ovako udruženi.

Tomica

@danilo, A evo ja cu ri rec, ne mogu nista, ko ni dosad sto nijesu moglim Molicete vi da vam se Milo vrati kad Mali Alek uzme palicu, boranija ce vam bit sve do sad.

danilo

@tomice vala je dosta bilo velikog Aleka. No ti to ne moš ukapirat'.

Tomica

@danilo, vjeruj mi da mi ne pada na pamet raspravljati se po portala sa tobom i tebi slicnima, vidim botovi su se angazovali, naucio i mali Alek poso, no dobro. Topla preporuka, kad ga toliko volis malo padeze zajedno obnovite, zaboravi coek vremenom.

danilo

@tomice kao i obično što biva sa zaljubljenicima u lik i djelo Đukanovića, promašio si suštinu i zamijenio teze. Vjerujem da ti je sljedeći argument NATO, pa se ne trudi da kuckaš. Do tad, da ti kažem, sinoć je Bečić u emisiji potrefio svaki padež, tako da otpišite taj argument kad ga napadate. Pozz. Nisam bot hehe. No, zamisli, živo biće. :)

Tomica

@danilo,Zaista, kad procitah ovaj komentar ostadoh bez rijeci koliko si zaslijepljen malim Alekom koji je toliko prepaden od politike i realnosti i javnog mnjenja da jednostavno ni o cemu nema stav. Ja vjerujem da je on u sustini i za NATO(kad ga vec pomenu ti!) i za nezavisnost i voli CG....

Momo

@Tomica, a veliki Alek i drustvo su sinonim za erudiciju i elokventnost pa je to sad bas valjan argument za malog.

Tomica

@danilo,...Ali jednostavno nista od toga ne smije da kaze i upravo to ga cini nebitnom figurom koja ce zavrsiti kao sto je i PzP, Pozitivma... Ne bi me zacudilo da se kandiduje za predsjednika kolko je pun sebe, i da ga ti glasas!

Momo

@Rubik, a sto bez DF? Zivijo srbski Novi!!!!

danilo

@tomice Može li tvoj mozak preraditi informaciju- Danilo je čovjek kojem je muka i od starog nam Aleka a i od svakog sljedećeg. Danilo ne glasa. Danilo nacrta nešto na glasačkom listiću. Budi kao Danilo.

Tomica

@Momo,Pogledaj Moma sto se bacaka nekim izrazima, momo prika, ispijaj koktelcice uz Vujakliju nedje drugo, mani se komentarisanja.