16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Marina Abramović: Ja sam Crnogorka

Izvor: rtcg.me

Autor: Antena M

  • viber

Nikac Od Rovinja

Vrijeme je da Marini neko objasni da njen otac nije "iz malog sela Cuce", kako ona ponavlja često, nego je iz Bjelica, jer je njegovo rodno mjesto Prediš u Bjelicama. Vakat je da nauči da su Cuce i Bjelice plemena, da shvati koncept plemena, da bi razumjela Crnu Goru. I da zna opštepoznato, da su svi Abramovići Bjelice, a ne Cuce.

Cuca

Moj otac je veli iz malog mjesta Cuce koje je posetila, reče. Oni su iz Bjelica sela Prediš, ali koliko je to interesovalo toliko je i zapamtila, taman ka Klinton kad je došao u "Makedoniju". E tolika je Crnogorka i toliko joj sve znači, ali novac, projekti treba finansirati pa je red da se šupne.

Zlire

A sto u srbijici niko ne zna ni ko je ni stoje ni od koga je to je uredu i sto niko nije ni cuo za rodoslov i sto se autor homo balkanikusa Petar Dzadzic pita licimo li mi srbi na nase roditelje ili na nade osvajace i kad sve to Crnogorci znaju ne pada im napamet da budu niko i nista

Миша Јовановић

У поробљеној земљи све је могуће. Није ова изложба случајно организована. То нам је наметнуто од наших непријатеља да би нам се наругали. Поред параде поноса изложба овакве врсте иде руку под руку. Марина Абрамовић је највећи преварант у историји светске уметности.

Barjaktar

Ima Abramovića i sa Velestova... Nemojte da se dijelimo, treba da nam je čast da nam se prezimme, pleme, nahija i zemlja čuju nadaleko ! Marina je naše gore list i to ne poriče već ističe, treba je podržati i treba da nas je čast što je naša !!!