22 °

max 32 ° / min 21 °

Srijeda

19.06.

32° / 21°

Četvrtak

20.06.

36° / 23°

Petak

21.06.

34° / 23°

Subota

22.06.

35° / 25°

Nedjelja

23.06.

33° / 24°

Ponedjeljak

24.06.

32° / 23°

Utorak

25.06.

32° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Od multikulturalizma u Pljevljima ostali samo dugmići, a u čestitkama cvjeta

Politika

Comments 2

Od multikulturalizma u Pljevljima ostali samo dugmići, a u čestitkama cvjeta

Autor: Antena M

  • Viber

"Pljevlja su istinski primjer da se temelji društva grade na kulturnom, vjerskom i etničkom uvažavanju”, poručuje potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović, oslanjajući se vjerovatno na činjenicu da među 37 funkcionera u Pljevljima nema nijednog Bošnjaka ili Muslimana.

"Društveni sklad koji krasi Pljevlja, vrijednost je koja nam služi na ponos. Ona je vjekovima osnaživana i dužnost je naše generacije da ovu dragocjenost, obogaćenu našim iskrenim primjerom i zalaganjem, na dar predamo generacijama koje dolaze", pridružuje se čestitkama i premijer Milojko Spajić, ostavljajući djeci trinestoprocentnog muslimanskog stanovništva (prema popisu iz 2011.) na dar praznik Srpske pravoslavne crkve kao dan Opštine Pljevlja (Sveta Petka). 

Poklonu se u zube ne gleda, makar tako kažu.

"Nadam se da ćemo zajedno učiniti sve da upravo po modelu kakav postoji u vašem gradu, svi narodi u Crnoj Gori žive u duhu mira, sklada i zajedništva", ističe predsjednik Skupštine Andrija Mandić, zaboravljajući izgleda na duhove ratnih zločinaca i genocida u tom gradu, opet prizvane 2020. godine.

Tabla sa upozorenjem o kontaminiranom području na ulasku u Pljevlja, apsolutno je opravdana, a ideja multikulturalizma u Pljevljima zavijena je u laž poput crnogorske zastave na Domu kulture. 

Cijeli niz članaka pokazuje da situacija u Pljevljima nije baš za čestitke. 

Da nije žalosno, bilo bi smiješno! 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

PV-GETO

Sve je to laž. Kako ste brzo zaboravili izbornu noć 2020 i urlikanje bijesnih zvijeri "Polećela crna ptica..." i "Idite u Tursku balije". Darijo Vraneš je uveo aparthejd, a muslimaniani-Bošnjaci ni svoj tradicionalni pozdrav ne izgovaraju naglas. Dabogda ti živjela u takvoj zloslutnoj sredini.